Thursday, 31 January 2013

~My New Collection *Glam0ur & Sophisticated*~




Hi uolss..

My new set make up.... "Survival Kit"... fr0m Vict0ria Jacks0n..
I bought it at Empire Subang... ada niat pun nak beli..mula-mula just nak teng0k je...



Masih cantik di dalam k0tak... Bekas yg menarik lagi praktikal.. sesuai la dengan kite yang jarang nak mengenakan s0lekan..



Semua lengkap..ada k0leksi warna pembayang mata, gincu, pemerah pipi, celak, maskara dan juga berus.. berusnya sangat best... lembut dan halus...dan paling penting pr0duk ni halal 0k!!

Jadi utk tampil glam0r & sofistikated atau nak penampilan lebih sempurna...inilah dia...sangatlah mudah utk dibawa ke mana-mana..

Ni koleksi baru daripada VJ.. dan memang tengah buat t0ur untuk tujuan pr0m0si..dan disebabkan tengah pr0m0si..harga pun jadi harga mampu beli.. tu yang ser0n0knya...
Dan lagi ser0n0k sebab dapat life time VIP card member... B0leh dapat free t0uch kalau nak make 0ver ur face!! d0uble wink!!

for more info ab0ut VJ ni.. b0leh click cni http://www.vmakeup.com/ @ g0ogle je victoria jackson..





~Dear Hanis Haizi Chanel Party~




Wow!!! jeles u tengok pixca d v0om n d vast biz partner di event Dear Hanis Haizi Chanel Party..
Kite tak dapat attend this glam0ur0us ever event... its 0k next event ada lagi... GLAM memang d best!!

Ok guys, i shared nice & beautiful pixca f0r d viewing eye.. check it 0ut!!











Chanel flap from Hanis Haizi for contest Hanis Haizi ..... menjadi milik Cik Syera Begam 






credit to Cik Cida & Miza Hadi ...


Walaupun kite tak berada di sana bersama-sama dengan mereka... semangat kite tetap bersama mereka...
Seiring... sambil berbisnes...sambil kite membina hubungan yang rapat.. this wat we call Social Business..


0ur team trend to rev0luti0nizing the way of biz...to create it as interesting biz..

Luv to share wif u..

Fatimah @ 019-6343334







Thursday, 24 January 2013

~SM/SSM AWARD JAN 2013~



HAI O AWARD EVENT JANUARY 2013
SM/SSM AWARD


Tahniah kepada semua biz partner GLG yang naik pentas menerima Anugerah SM/SSM.. You guys deserve it...

Ser0nok teng0k kalian dapat bunga daripada leader...dapat naik pentas terima award....
Next...is my turn...I'Allah...aminnnn... 
Langkah demi langkah yang pasti membawa kejayaan

Seperti kata-kata Naa
 "A journey of a thousand miles begins with a single step"

 GLAM

Wajah-wajah usahawan muda di bawah Empayar GLG


Miza Hadi...her first achievement
We r y0ung & we r happy  
 Wif Hanis Haizi & Cik Cida



Jadikanlah suatu keyakinan bahawa apa yang anda cita-citakan pasti tercapai dan apa yang anda usahakan pasti berhasil
-Thomas Alva Edison-

~GLOW AT GLAM~




1st GLOW under Naa Kamaruddin & Beautiful Circle....awes0me!!!

Big thanx t0 Naa & Acap....to Syida als0.. n0t t0 forget..Hanis Haizi & Raz... GLAM d best..

Berada dalam team GLG... seperti menjadi anak manja yang sentiasa dijaga rapi 0leh ibunya....ibu yang sentiasa akan pantau tumbesaran anaknye..spy sentiasa tak terpengaruh dengan anasir-anasir negatif. Ibu yang berusaha menyerapkan sebanyak mungkin unsur-unsur positif...memberi ilmu tanpa jemu untuk anak-anak maju setapak demi setapak ke hadapan....

Ment0r-ment0r GLG menabur baja yg berkualiti tinggi pada setiap benih  ....supaya baka yg terhasil nanti dapat memberi hasil yang sangat baik...

Tip-tip dan ilmu di sini, ni tak akan dapat di tempat lain.. kalau dapat pun kena bayar mahal...kat sini PERCUMA!!! sila lah percaya...

Jadilah sebahagian daripada kami...pasti anda akan rasa ser0n0k...rasa berbal0i...rasa bersemangat...rasa dihargai...rasa apa lagi... macam-macam...



Beautiful Circle

Great Leader - Hanis Haizi










 sesi ice breaking Beautiful Circle












"Bercakap-cakap Adalah Bertukar Fikiran, Bertukar Pendapat Dan Bertukar Pengalaman. Rahsia Bercakap ialah Pandai Bicara, Pandai Bertanya Dan Pandai Mendengar"
-Pythatoras-