Testimonials

~3rd Testim0nial~

This is gud resp0nd fr0m my dear cust0mer.. tggu nnt upl0ad pixca cust0mer ni after she have her ideal cutting s0on....



~2nd Testim0nial~

Urmm..ni feedback slps 1 week pki PB c0rset..fr0m my supp0rtive cust0mer..




~1st Testim0nial~


1st testim0nial >>> my 0wn testim0nial...

M0st 0f my frens pelik bin hairan, "Fatimah pakai k0rset.... dan dah kurus pun nak pakai k0rset lagi..." itu antara favourite ayat yang kite terima. Actually kite ni jenis yang susah nak terima sesuatu yang kite tak berapa nak yakin. Kite ni jenis nak tengok-teng0k dulu..nak belek-belek dulu...bila rasa dah puas hati baru kite decide. Cerewet la juga kadang-kadang.

Ok 1st reas0n kite pakai PB c0rset..bukan sebab nak kurus..n0..n0...tapi sebab BACK PAIN PROBLEM. Almost 1 1/2 year kite pendam rasa sakit belakang ni... Back pain ni selalu muncul masa kite tengah layan perasaan buat kerja sambil duduk kat 0fis... s0 kite tak ambil apa-apa medicati0n atau buat treatment untuk nyahkan sakit belakang ni. Makan ubat memang tidak la kan... Nak dijadikan cerita, selepas kite baca dan dengar kebaikan PB, niat untuk try tu timbul.. Dalam hati terdetik.. maybe kite boleh pakai PB t0 treat and relief fr0m back pain. Alhamdulillah, baru 2 kali pakai PB, kite dah b0leh rasakan kesannya.. Rasa miracle pula... Dan sekarang nak l0ng j0urney drive pun kite rasa selasa sebab ada PB... I am happy...