Monday, 17 December 2012

~G L G<<<>>>G L A M~

Hi..waiting f0r new entry...hik3

Entry tentang...

G
reen
L

eaders
  G

roup





Satu gr0up yang ditubuhkan oleh Hanis Haizi setelah 2 tahun berada dalam dunia bisnes Premium Beautiful.
Group yang sangat menjadi2 dan mengumpulkan usahawan-usahawan muda tetapi berjiwa dan berimpian besar.


Pencapaian
G.L.G


 
bacaan yasin sempena 'masuk rumah baru'

 

 0 Team yg berjaya membawa 2 bas trip FOC ke H0ng  K0ng pd June'11...
0 Team yg paling ramai mengumpulkan generasi yang muda belia dan berkembang dengan pantas...
0 Trip FOC ke H0lland... hanya team GLG je yg bawa bas... hebat kan....
DDM Syida
pintu masuk ke GLG...u'r m0st welc0me
0 Hampir 1 flight ditapau 0leh team GLG utk FOC trip ke Vietnam... 3 bas pula tu... 
0 1 flight penuh team GLG utk FOC trip ke Ghuangzh0u... ni pula 5 bas.. 





Semangat dan impian Hanis Haizi tak tern0ktah di situ... Demi untuk berkongsi ilmu dan pengalaman, bagaimana nak buat bisnes Premium Beautiful ni.. 

Maka lahirlah, bayi c0mel yg bernama
            Green

   Leaders







     A



cademy
M




alaysia






Selepas 3 tahun Hanis Haizi menyulam kasih dgn bisnes Premium Beautiful dibantu  oleh suami beliau Razali...Inilah hasilnya...
Bertapa beliau bersungguh-sungguh untuk membantu rakan-rakan k0ngsi sama ada yang lama atau yang baru dalam dunia bisnes PB ni... Ini lah level GLG yang sgt membanggakan... 

GLAM...sebagai akademi training center untuk rakan-rakan k0ngsi untuk berk0ngsi ilmu tentang bisnes. 
GLAM... akademi yg mencaj semua rakan-rakan k0ngsi dengan input-input yang +ve.
GLAM... akademi yg membantu usahawan-usahawan berjiwa besar ini untuk setting g0al!!
GLAM... akademi yang memberi ilmu tentang Social Media Marketing...yg sgt memudahkan bisnes..

Hebatkan Hanis Haizi...mampu lead young genarati0n untuk mendapatkan pulangan yang lumayan.. dgn cara bisnes secara 0nline...hanya berfaceb0ok...berbl0g...bisnes jalan.
s0lat Isyak berjemaah

Semangat dan aura beliau tersebar kpd kami semua..kalau tidak masakan setiap bulan ada saje rakan k0ngsi yg naik jd Cr0wn Diam0nd Manager...
CDM h0t fr0m 0ven...CDM Nurul...




0leh kerana sambutan dan penangan hebat PB di GLG..maka GLAM telah berpindah ke l0kasi yg lebih luas, lebih selesa, lebih cantik.... secara rasminya pada 14 Dis 12..Thanks to CDM Hanis Haizi dan CDM Raz..

Dan yang paling ser0n0k dan memang sentiasa ditunggu-tunggu 0leh kami semua ialah GLAM AWARD!!! class tau u0lss awardnye...


Yassin... 
Jadi anda diluar sana tak kan sekadar nak teng0k dan baca je kut... J0m lah sertai kami..Ch0ose GLG..Cho0se GLAM...
Me and SM Miza Hadi
my fav item...hsl b0nus pertama..
Bersama-sama kite mengapai bintang-bintang itu...


Call me...msg me...email me..
f0r an app0intment...

Fatimah @ 0196343334