Sunday, 7 April 2013

~My Brand New Lappy~



H0lla

My title post tu sebenarnya gimik sahaja. Bukan brand new pun. Ingat tak, last post pasal my lappy.. Entry post title 010413 .. Sekarang laju je menekan Mr Lappy ni, sebabnya.. check it out


Lappy tak brand new pun, keyboard je brand new. Ha3... Thank you to Mr Doctor sebab tolong rawat kecederaan dalaman Mr Lappy. Walaupun pada awalnya, kita di maklumkan kos nak baikinya tinggi dan spare part susah nak cari.. sebab ni keluaran lama sangat. So faham-faham je la kan.. tetapi sebab kasih sayang yang tinggi kepada Mr Lappy, kos tinggi tidak menjadi masalah.... Seminggu selepas tu dapat call, bagitau laptop dah kembali sihat.. Girang sungguh rasa hati, tak sabar nak tengok and the best news is.. kosnya RM 80.00 sahaja... kita ulang semula RM 80.00 sahaja.. macam tak percaya je. So kepada siapa nak servis atau nak baiki komputer atau laptop, kite advise this place "Silverwave". Nak tau di mana lokasinya search website ni.. www.silverwaves.com.my ...memang terbaik punya!! promo pula kan.. hik3



Tarra!! sekarang papan kekunci sedia untuk berkhidmat...lembut je tak perlu lagi guna external keyboard... dan laju pula sekarang selepas diformat. Alhamdulillah.. Kami kembali bersatu... 

Itu sahaja nak diceritakan

Till we meet again

fatimahmalek