Sunday, 21 April 2013

~Gambar Kontroversi~



Hai..

Saja pilih perkataan itu sebagai title entry kali. Nak tahu gambar apa?? Sabar...

Gambar tu tiba-tiba jadi hits apabila kite update sebagai facebook picture profile... Update sebelah malam, sebelum tidur tu dah terima banyak like.  Itu normal kalau orang like.. kalau terima komen pun biasalah kan..

Tapi yang luar biasanya bila ada yang bertanya secara berdepan dan pm kite... urmm.. cuba teka apa soalan yang ditanya???

Dah teka.... hik2..

Kite share bukan nak rasa bangga atau apa tetapi boleh dijadikan testimoni produk.

Ok soalannya ye.. mereka bertanyakan sama ada muka di gambar tu asli atau edit... kite cantik, guna produk apa.. siapa yang mekapkan muka kite...

yela kan sekarang banyak software untuk mencantikkan gambar... paling latest application perfect 365.. memang muka akan jadi cun la kalau guna photo edit tu...

Gambar yang kite maksudkan ditangkap secara candid oleh anak saudara kite. Bukan pakai kamera DSLR, kamera biasa je..itu pun jenuh dah kite pose..
So kalau nak tahu gambar ni asli atau tidak, kite suruh mereka tengok video kat keek.. video tu tak boleh edit kan.. Ada 2 video, sebelum dan selepas majlis...

Kulit nampak cantik.. rahsianya.. tentulah hasil daripada minuman kolagen BB Plus dan sabun hijau.. Berkesan kan... resdung pun kurang.. masalah kulit kering berminyak pun dah berkurang... macam-macam lah lagi khasiatnya.. nak tahu lebih lanjut, hubungi kite.... nak cantik kan..

Mekap.. ni mekap alakadar...kite sebenarnya tak suka sangat bermekap, sebab dulukan resdung. Nak bermekap bila pergi kerja , appoitment, attend kenduri kawin atau ada majlis tertentu.  Jadi ni mekap sendiri.. tak pandai sangat pun..mekap mungkin jadi cantik sebab effect warna tudung yang sangat menyerlah warnanya...kan.. kuning + oren gitu... Nak tema orang Perak la katakan.. Tu yang amik warna kuning. hik3..

Nak tengok tak gambar kontroversi ni..hik3..

Sila Scroll ke bawah






Scroll lagi











Ini lah dia.... apa-apa pun, saya sangat suka gambar ni!!!



till we meet again

fatimahmalek