Tuesday, 15 October 2013

~ Clean Master ~



Hari ini kita dengan senang hati nak buat clean master... delete semua entry draf yang pending untuk publish.. walaupun berat hati ini. Sempena Hari Raya Haji ini kita korbankan rasa tu. Daripada entry tersimpan macam tu kemudian kita sorang je boleh view, tak best langsung..

Jadi better delete semua tu, nanti kita nak buat entry baru. 

Lama kita berdiam bukan sebab tiada entry baru, tapi ada masalah teknikal. Banyak story kita..Tapi tak boleh publish so save dalam draf je. Bila dah boleh publish readers tak boleh preview pula....Sedih hakak...

Sebelum ini pakai broadband network jenama A...tiba2 expired..So bertukar la ke network jenama Z pula.. hu2.. Tak tau la masalah network ni ke masalah kawasan. Ingat tinggal kat tempat tinggi coverage bukan masalah.. Haru je... Guna alternatif lain, save kat draf, esok pagi datang kerja konon nak publish la.. Tetapi masalah lain pula yang muncul... Macam-macam la. Malas nak panjangkan cerita...Tapikan kat facebook dan instagram memang update sentiasa...

So sekarang, clean up everyting, kemudian bagi mood baru masuk... sekarang dah pandai sikit nak atasi masalah-masalah teknikal ni...Tapi masalah network coverage yang slow nih..tengah ikhtiar cara lain pula..hahaha..harap-harap menjadi.. Mana2 entry pending.. yang kita boleh re-post balik kita akan modified jadi story yang baru..... 

Sabar ye readers yang budiman....

fatimahmalek